Ismerd meg a vadregényes Szigetköz világát!

HU EN

Ismerd meg a vadregényes Szigetköz világát!

Indulj el a Szigetköz lenyűgöző világában egy kalandra, amely megidézi a természet csodáit és a Duna nyugtató ölelését. A kajakozás ezen a vidéken nemcsak aktív kikapcsolódást nyújt, hanem lehetőséget ad a csendes folyóparti élmények felfedezésére is.
vadregényes Szigetköz

Több módon is felfedezhetjük a vadregényes Szigetközt!


Induljatok el biciklivel, csónakkal vagy túrabakancsban a Szigetköz lenyűgöző tájaira! A Nagy- és a Mosoni-Duna ölelésében, a Duna hordalékából formálódott Szigetköz a természetjárók paradicsoma. Gazdag növény- és állatvilágával, kanyargós bicikliutakkal és különleges vízivilágával lenyűgöző élményeket nyújt akár egyedüli kikapcsolódásra, akár családi pihenésre indulnátok. A Szigetköz varázslatos tájai között barangolva felfedezhetitek a vidék békés falvait és természeti kincseit, melyek igazi felüdülést nyújtanak a városi nyüzsgésből elszakadni vágyóknak. Csodáljátok meg a Duna kanyarulatait, és merüljetek el a természet ölelésében, ahol minden pillanatban új élmények várnak titeket.


A 375 négyzetkilométernyi területen a vízitúrák szerelmesei kenuval, kajakkal is bejárhatják a Duna-ágakat. A kajak- és kenutúrák között kezdők és haladók is megtalálják a maguknak valót. A tapasztalt túravezetők olyan különleges kirándulásokra kísérnek el benneteket, mint az ártéri holtágak és lagúnák csillagtúrái, a Rajkát Győrrel összekötő, 105 kilométeres extrém vízitúra vagy épp a Duna-ágak motorcsónakos túrái.


A horgászat iránt rajongókat ezernyi kiváló horgászhely és megannyi halfaj várja. A Dunaremetén található népszerű horgásztó mellett a Dodó vadfarmra is érdemes ellátogatni, ahol gímszarvassal, muflonnal, vaddisznóval, dámszarvassal is találkozhattok. Családdal kifejezetten jó móka, ugyanis a farmon játszótér, állatsimogató és játszóház biztosítja a kellemes időtöltést.

 

Kajakozás a Mosoni-Duna vizein 

Az élmények tárháza azonban nemcsak a parton, hanem a Duna vizein is kimeríthetetlen. Kajakozás közben megcsodálhatjátok a Szigetköz lenyűgöző természeti sokféleségét. A csendes folyóvíz lassú sodrása mellett az ártéri növényzet és az állatvilág különleges élményt nyújt. A csendes vízben gyakran megpillanthatjátok a part menti növényeket, a mocsári madarakat és a víz alatti életet.

A kajakozás nemcsak a természeti szépségek felfedezésére nyújt lehetőséget, hanem kiválóan alkalmas az aktív kikapcsolódásra is. A folyóparti piknikek, a part menti séták és a horgászat mind hozzájárulnak ahhoz, hogy felejthetetlen élményekben legyen részetek.

Legyen szó családi kirándulásról, baráti kalandról vagy párkapcsolati idillről, a kajakozás a Szigetközben mindenki számára felejthetetlen élményt nyújt.

 

A Szigetköz számos csodát rejt

A falvak, a vizek és a történetek között barangolva igazi élményt jelent a Szigetköz felfedezése. A környék tele van bájos falvakkal, amelyek közül egyetlen egy sem hagyható ki. Béreljetek biciklit, és fedezzétek fel egyiket a másik után. Vár rátok az ősi halászfalu, az egykori aranymosók települése, Ásványráró, Hédervár csodás barokk kastélya vagy a Lipóton található termálfürdő. Ne hagyjátok ki a Szigetköz legnagyobb települését, Mosonmagyaróvárt sem!

 

És hogy mindeközben ne csak felfedezzétek a vidék szépségeit, hanem kényelmes és otthonos szállásban is pihenhessetek, ne keressetek tovább, mint a Regia Panzió. A panzió csendes és barátságos környezetben várja vendégeit, ahol a Duna közelsége és a természet közelisége varázslatos atmoszférát kölcsönöz az egész helynek. A kényelmes szobák és a vendégszerető személyzet garantálják, hogy pihentető éjszakákat tölthessetek el a felfedezés izgalmai után.Ajánlatkérés

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.


 
Cookie Accepting
Kapcsolat