Regia Panzió és Rendezvényhelyszín Mosonmagyaróvár környékén Halászin

HU EN

Regia rendezvényhelyszín

regia rendezvényhelyszín

Regia Panzió és Rendezvényhelyszín Mosonmagyaróvár környékén Halászin


A csodálatosan festői környezetben elhelyezkedő Regia nem csupán egy panzió, hanem egy olyan hely, ahol mindazok, akik Mosonmagyaróvárhoz közeli helyszínt keresnek rendezvényeikhez, a Regia Panzió és Rendezvényhelyszín Halászin tökéletes választás lehet!

 

Rendkívüli Rendezvényhelyszín Mosonmagyaróvár mellett Halászin

A Regia Panzió népszerű rendezvényhelyszín Mosonmagyaróvár közelében Halászin, amely kiemelkedő szolgáltatásaival és varázslatos környezetével levesz mindenkit a lábáról. Hiszen a panzió közvetlenül a Mosoni-Duna partján helyezkedik el, így csodás kilátás nyílik mind a panzióból, mind a teraszról. A festői látványú szabadtéri lehetőség mellett a Regia Panzió és Étterem alkalmas rendezvényhelyszín Mosonmagyaróvár/ Halászi térségében, ha kisebb vagy maximum 75 fős rendezvényt szeretne szervezni.

Legyen szó esküvőről, baráti, családi vagy akár céges/üzleti rendezvényről, panziónk tulajdonosa segít a szervezésben, hogy az elképzelések alapján felejthetetlen ünnepséget szervezhessünk!

Az egyedien kialakított rendezvénytermünk és a festői kertünk tökéletes helyszínt biztosítanak esküvők, születésnapok, céges rendezvények és egyéb ünnepi alkalmak számára. A kerti teraszunk pedig a Duna varázslatos panorámáját kínálja, ami még emlékezetesebb helyszínévé teszi az eseményeket.

 

Esküvői rendezvényhelyszín Mosonmagyaróvár közelében – Halászi Regia Panzió

A Regia Panzió a régió egyik legkedveltebb esküvői helyszíne, ahol minden részletet figyelembe veszünk, hogy a NAGY NAP a lehető legtökéletesebb legyen, és minden elképzelésetek megvalósulhasson. 

A panzióhoz saját stég is tartozik, így a polgári szertartás akár a vízparton is megtartható, hogy még különlegesebb legyen a pillanat mikor a pár kimondja az IGEN-t.

Az esküvő szervezése komplex feladat, így maga a Regia Panzió tulajdonosa vállalja a szervezést. Kollégáink pedig gondoskodnak arról, hogy minden részlet a terveknek megfelelően valósuljon meg, hogy az ifjú pár és a vendégek is teljes mértékben élvezhessék a nagy napot.

 

Rendezvényhelyszín Mosonmagyaróvár mellett Halászin a Dunaparton

Halászit a Szigetköz kapujának is nevezik, amely közismerten is meseszép kirándulóhely, a közvetlen dunaparti elhelyezkedése pedig még különlegesebbé teszi a Regia Panziót. Ha pedig pont ilyen természetközeli, különleges rendezvényhelyszínt keresel Mosonmagyaróvár közelében, akkor ne keress tovább, megtaláltad! A Regia Panzió és Rendezvényhelyszín Mosonmagyaróvár/Halászi mindazok számára kivételes választás, akik egyedi, személyre szabott és csodálatos rendezvényt szeretnének szervezni.

 

Rendezvényhelyszín Mosonmagyaróváron-Halászin szálláslehetőséggel

A Regia Panzió egyedi rendezvényhelyszín Mosonmagyaróvár mellett Halászin, mivel nem csupán a ceremoniát és a lagzit, hanem teljeskörű rendezvényszolgáltatásunk is igénybevehető.

A rendezvényt követően a panzió 14 szobájában tudunk szálláslehetőséget is kínálni a vendégek számára, a kellemes és gondtalan pihenésért.

Minden szobánk rendelkezik saját fürdőszobával, síkképernyős TV-vel, klímával és ingyenes Wifi hozzáféréssel. A panzió részén elérhető egy közösségi hűtő, mely minden vendég számára rendelkezésre áll. A Regia Panzióba érkező vendégeink számára pedig ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk, így a saját járművel érkezők is könnyedén és kényelmesen parkolhatnak.

 


Ajánlatkérés

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 
Cookie Accepting
Kapcsolat