Természetközeli szállás Halászin – Regia Panzió

HU EN

Természetközeli szállás Halászin – Regia Panzió

Természetközeli szállásunk Halászi csendes városkájában található, a Szigetköz kapujában, ahol minden látogatót az érintetlen természet és a Duna festői környezete fogad.
Természetközeli szállás Halászi

Természetközeli szállás közvetlenül a Duna-parton

Természetközeli szállásunk, kis Panziónk, egy igazi ékszerdoboz Mosonmagyaróvár mellett, Halászi településen. Itt a Szigetköz kapuja, ahol minden látogatót az érintetlen természet, a nyugalom és a Duna szerte ágazó erezeteinek varázslatos közege fogad. A Regia Panzióban valódi kikapcsolódásra és feltöltődésre lelhetsz, hiszen egy olyan természetközeli szállás vagyunk Halásziban, amely közvetlenül a Duna-parton helyezkedik el csendes és nyugodt környezetben. Ezáltal vendégeink könnyen kiélvezhetik a környező természet nyugtató erejét. 
Szobáinkat úgy alakítottuk ki természetközeli szállásunkon Halásziban, hogy kényelmesek és otthonosak legyenek, hogy minden vendégünk teljes mértékben élvezhesse a pihenést és a kikapcsolódást. A kilátás a Dunára pedig felejthetetlen élményt nyújtson akár a szobából is.

Szállj meg nálunk, kezd a napot egy finom reggelivel áttermünk teraszán a Duna csendes szakaszának partján, élvezd a friss levegőt és fedezd fel a varázslatos Szigetköz zeg-zugát!

 

Természetközeli szállás Mosonmagyaróvár közelében, a Szigetközben

A Regia Panzió természetközeli szállás Halásziban ideális kiindulópont mindazoknak, akik a Szigetköz természeti csodáit szeretnék felfedezni. A környék számos kirándulási és túrázási lehetőséget kínál, és a panzió közelsége a Duna-parthoz lehetővé teszi, hogy a vendégek könnyedén bekapcsolódjanak a természetjárásba.

Azok számára, akiknek szeretnének a környéken biciklizni, evezni vagy akár túrázni, a Regia Panzió tökéletes választás! A Szigetköz lenyűgöző tájai és kanyargó kis holtágai minden kiránduló és természetkedvelő szívét megdobogtatják.

 

Természetközeli szállás Halászin, közel a szlovák határhoz

A panzió különlegessége abban is rejlik, hogy közel található a határhoz, így könnyen elérhető Szlovákia vagy akár Ausztria területe is. Ezáltal a Regia Panzió nem csupán egy szálláshely, hanem egy igazi kalandokkal teli kiindulópont mindenki számára, aki felfedezné a Szigetköz rejtett kincseit.

Ha éppen átutazóban vagy, és egy kellemes, otthonos szálláshelyet keresel, ahol feltöltődhetsz egy hosszú út után, akkor nálunk megtalálod a számításaid. A Regia Panzió könnyen megközelíthető, így ideális megállóhely a hosszú úton. Kényelmes és barátságos szobáinkban pihenhetsz egyet, hogy frissen és kipihenten folytathasd utadat. Emellett Halászi csendes környezete és a Duna nyugtató látványa garantáltan felüdülést nyújt az utazóknak. Legyen szó családi kirándulásról vagy üzleti útról, a Regia Panzió mindig szívesen fogadja az átutazókat, és gondoskodik arról, hogy pihenten és elégedetten induljanak tovább útjukra.
 

Különleges csomagajánlatainkkal még szebbé tehetjük itt tartózkodásodat! Nézz körül biciklis, motoros, wellness és alkalmi ajánlataink között, hogy a természetközeli szállásunk Halászin minden mértékben a legtöbbet kínálhassa számodra!

 

Feltöltődés egész évben természetközeli szállásunkon Halásziban, a Regia Panzióban

Fedezd fel a Szigetköz varázslatos természeti kincseit és teljesen feltöltődhetsz a természeterejéből! Természetközeli szállásunk Halásziban, a Szigetköz kapujában található, ahonnan megannyi lehetőséged van a környező természeti adottságok felfedezésére, valamint, ha további kikapcsolódásra vágynál válaszd a „Feltöltődés a Szigetközben” csomagajánlatunkat!
A Regia Panzió és a mosonmagyaróvári Ad Flexum Termálfürdő együttműködésének köszönhetően gyógyító és wellness élményekkel egészítheted ki itt tartózkodásod, hogy felejthetetlen kikapcsolódásban legyen részed!
 
Cookie Accepting
Kapcsolat