Szállás az osztrák határ közelében – Regia Panzió és Étterem

HU EN

Szállás az osztrák határ közelében – Regia Panzió és Étterem

Az osztrák határ közelében, a bájos Szigetközben található Regia Panzió és Étterem egy igazi gyöngyszem. A környék lenyűgöző tájai és természeti szépségei minden évszakban magukkal ragadják az idelátogatókat, még akkor is, ha csak átutazóban keresnek szállást az osztrák határ közelében.
szállás az osztrák határ közelében

Regia Panzió – Vízparti szállás az osztrák határ közelében

Szállást keresel az osztrák határ közelében, mert átutazóban vagy, vagy szeretnéd felfedezni a Szigetköz varázslatos vidékét? Akkor ne keress tovább, mert a Regia Panzió és Étterem minden igényedre választ ad ezen a gyönyörű vidéken, a Mosoni-Duna partján. A szálláshely nem csupán kivételes elhelyezkedése miatt vonzó, hanem azért is, mert a csend és a kényelem összeolvad a természet szépségével. 

A szobák modern berendezése és a barátságos atmoszféra garantálja a pihentető éjszakát, ha egy hosszabb út miatt átutazóban vagy, és keresel egy jó szállást az osztrák határ közelében. A vízparti kilátás pedig egyenesen mesébe illő. Kell ennél több? Gyere és ismerd meg a panziót közelebbről, hidd el tovább már nem is fogsz keresgélni!

 

Szállás az osztrák határ közelében nyugodt környezetben

Az osztrák határ közelében, a festői Szigetközben található Regia Panzió és Étterem kiváló megállóhely azoknak, akik Ausztriába tartanak. Ez a hely nem csupán egy egyszerű szálláshely - ez az otthon, ahol az átutazók nyugalmat és kényelmet találnak az útjuk során.

A panzió elhelyezkedése a Mosoni-Duna partján garantálja a lenyűgöző vízparti panorámát. A vendégek szobáikból kilépve azonnal a természet ölelésében találják magukat, ami kiváló lehetőséget kínál a feltöltődésre az út fáradalmaira.

Szobáink kínálatában több különböző szoba is megtalálható, hogy mindenki igényeinek megfelelően tudjon választani. Standard kétágyas, standard háromágyas és standard négyágyas szobáink mindegyikét úgy alakítottuk ki, hogy teljes kényelemben szolgálják vendégeinket.

Minden szobánk saját fürdőszobával, síkképernyős TV-vel, klímával és ingyenes Wi-Fi hozzáféréssel rendelkezik. Panzió részlegünkben közös hűtő is található, amit bárki önként használhat, valamint vendégeink részére ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.

Szobáinkat ide kattintva tudod megtekinteni!

 

Rengeteg aktív kikapcsolódási lehetőség szállással az osztrák határ közelében

Nálunk azonban érdemes akár több napot is eltölteni, még akkor is, ha csak átutazóban vagy, és szállást keresel az osztrák határ közelében. Halászit a Szigetköz kapujának is tartják, Szigetköz pedig híres természeti adottságairól és rengeteg programlehetőségről, amit az kínál. 

A Duna a Kisalföldre érve számos ágra szakadva alkotja hazánk legnagyobb szigetét, a Szigetközt, mely egy valóságos vízitúrázó és kerékpáros paradicsom. A folyók által hordott hordalék anyagból kialakult területet az "Édenkert" nevet viseli, és nem véletlenül. Ezen a területen rendkívül változatos növény- és állatvilág található, melynek egyedi adottságainak adnak otthont. A szigetvilágot lehetőség van bejárni kenuval is, azonban a sűrű ágrendszer és a folyószabályozási műtárgyak miatt egy térkép nélkülözhetetlen kiegészítővé válik. A települések között található számos látnivaló, melyeket kényelmesen, jó minőségű kerékpárutakon is felfedezhetünk. A vidék egyedi bája és vonzó hangulata így kerékpárral is könnyen megközelíthető, jelentős emelkedők nélkül.

Ha kíváncsi vagy milyen programokon vehetsz még részt a Szigetközben, olvasd el cikkünket!
 

Egy jó szállás az osztrák határ közelében tehát nem csak passzív, de aktív kikapcsolódási lehetőséget is biztosít, mint a Regia Panzió és Étterem. További kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot, szobafoglaláshoz pedig csupán töltsd ki az itt található űrlapot!


Ajánlatkérés

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.A Regia Panzió és Étterem az ideális megállóhely az átutazók számára, akik Ausztriába tartanak. Itt minden vendég megtalálja a számára ideális kikapcsolódást és pihenést az út fáradalmai után. Legyen az egy rövid pihenő, vagy egy hosszabb tartózkodás, a Regia mindig otthont nyújt a fáradt utazóknak, akik szállást keresnek az osztrák határ közelében.
 
Cookie Accepting
Kapcsolat