Esküvői helyszín Mosonmagyaróvár – Regia Panzió Halászi

HU EN

Esküvői helyszín Mosonmagyaróvár – Regia Panzió Halászi

Természetközeli és hangulatos vízparti esküvőt szeretnétek? A Mosoni-Duna partán található Regia Panzió festői környezetben hangulatos hátteret biztosít az esküvői ceremóniához. Esküvői helyszín Mosonmagyaróvár mellett Halászin, a Regia Panzióban.
esküvői helyszín mosonmagyaróvár/halászi

Regia Panzió a tökéletes esküvői helyszín Mosonmagyaróvár-Halászi

A Regia Panzió és Étterem, a Szigetköz lenyűgöző térségében található, a Dunára néző panorámával és egy elegáns, 75 fő befogadására alkalmas épülettel, tökéletes helyszínt nyújt minden esküvői ünnepséghez és lakodalomhoz. A gyönyörű étterem teraszán, mely a Duna csodálatos panorámáját kínálja, magával ragadó esküvői szertartásokra és vendégváró büfék rendezésére is lehetőség nyílik. 

Az elegáns esküvők és rendezvények szervezését tulajdonosunk személyesen végzi, garantálva, hogy minden részlet tökéletes legyen a nagy napon. Esküvői helyszín Mosonmagyaróvár környékén, Halászin a Regia Panzióban teljeskörű szolgáltatással; szervezéssel, polgári szertartással, vendégváró büfével, esküvői vacsorával és szálláslehetőséggel a panzióban.

 

Esküvői helyszín Mosonmagyaróvár/Halászi különleges lakodalmi menüvel

Az esküvői menük megálmodásában és elkészítésében kiváló szakácsaink a kreativitásukat és szakértelmüket ötvözik, hogy egyedi és felejthetetlen gasztronómiai élményt teremtsenek az ifjú pár és vendégeik számára. A Regia Panzió éttermében szeretjük a magyaros ízvilágot modern köntösbe bújtatni, az esküvői menüket pedig különleges odafigyeléssel készítjük, hogy minden vendég, minden ujját megnyalhassa az ínycsiklandó lakoma után!

A mennyei vacsorát pedig szakképzett felszolgálóink szervírozzák, akik a vendégek minden mozzanatát figyelik, hogy feledhetetlenül és kényelmesen érezzék magukat az esküvői ünneplés során.
 

Az esküvő egy olyan különleges esemény, ahol minden részletnek tökéletesnek kell lennie. A Regia Panzió és Étterem elkötelezett abban, hogy mindenki egy felejthetetlen és elegáns rendezvény részese lehessen.Amennyiben további kérdéseid merülnének fel az esküvői helyszín Mosonmagyaróvárhoz közeli, Halászi Regia Panzióról, vedd fel velünk a kapcsolatot a lap alján található űrlap kitöltésével!

 

Esküvői helyszín Mosonmagyaróváron különleges környezetben

A Regia Panzió és Étterem vállalja, hogy az örömteli és emlékezetes pillanatokért létrehozza a tökéletes környezetet. Az elegancia és a kényelem találkozik ezen a varázslatos helyszínen, ahol minden részlet átgondolt és gondosan tervezett, hogy a Nagy Nap az ifjú pár és vendégeik számára is felejthetetlen legyen. 

A Duna közelsége, a lenyűgöző vízparti kert és a szépen berendezett rendezvénytermünk együttesen valóra váltják a szerelmespárok álmait az esküvőjük napján. Mindazok számára, akik Mosonmagyaróvár környékén tökéletes esküvői helyszínt keresnek, a Regia Panzió biztosít mindent, ami a különleges ünnepléshez kell.

És ha még különlegesebbé tennéd a Nagy Napot, mondjátok ki az Igen-t a Panzióhoz tartozó stégen, amely rányúlik a Duna csendesen csordogáló vízére!
 

Különleges esküvői helyszín Mosonmagyaróváron, Halászi népszerű Dunapartján, amit a Szigetköz kapujának is neveznek.  

Szálláslehetőséggel esküvői helyszín Mosonmagyaróváron

A Regia Panzió a Mosoni-Duna közvetlen partján fekszik Halásziban, amely kisvárost gyakran a Szigetköz kapujának is említenek. A Dunára néző teraszunkon, illetve éttermünkben felejthetetlen rendezvények szervezhetőek, ez lehet a tökéletes esküvői helyszín Mosonmagyaróvár közelében. 

A legjobb, hogy a lakodalom után a messziről ideutazott vendégeknek nem kell már autóba ülniük, hiszen panziónk 14 szobájában összesen 31 férőhellyel tudunk szolgálni számukra és természetesen az ifjú pár számára. 

Szobakínálatunk között található standard kétágyas, háromágyas és négyágyas szoba is, ezzel biztosítva, hogy minden vendég az igényeinek megfelelően pihenhesse ki a lakodalom fáradalmait. 

 

Esküvői helyszín Mosonmagyaróváron/ Halászin szálláslehetőséggel a Regia Panzióban! Bővebb információ és ajánlatkérés ügyében, keressen minket bizalommal a +36203128676 -os telefonszámon vagy írjon nekünk a regiapanzio@gmail.com-ra


Ajánlatkérés

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 
 
Cookie Accepting
Kapcsolat