Családi rendezvényhelyszín Mosonmagyaróvár térségében, Halászi településén

HU EN

Családi rendezvényhelyszín Mosonmagyaróvár térségében, Halászi településén

Szigetköz egy igazi kis ékszerdoboza családi rendezvényhelyszínünk Mosonmagyaróvár mellett, Halászi településén. A Regia Panzió és Étterem gyönyörű természeti környezetével teszi még különlegesebbé az ünnepi alkalmakat!
Családi rendezvényhelyszín Mosonmagyaróvár

Regia Panzió a családi rendezvényhelyszín Mosonmagyaróvár mellett, Halászi településen

Egy csendes, nyugodt környezetet keresel szülinapra, céges rendezvényre, csapatépítésre, családi ünnepségre, vagy kisebb, maximum 75 fős esküvőre? A Regia Panzió közvetlenül a Duna partján helyezkedik el Halászi településén a szemet gyönyörködtető festői Szigetközben. 

Mosonmagyaróvártól mindössze csak 5 kilométerre, egy csendesebb településen Halászin találsz meg minket, amit gyakran neveznek a Szigetköz kapujának. A Regia Panzió tökéletes választás családoknak, baráti társaságoknak és kirándulóknak egyaránt, de nem utolsó sorban remek családi rendezvényhelyszín is Mosonmagyaróvár mellett!

A panzió akár zártkörűsíthető, hogy rendezvényeteket ne zavarják meg mások, és hogy minőségi időt tölthessetek együtt az ünnepség alkalmával.
 

A Regia Panzió és Rendezvényhelyszín Halászin nem csupán egy szálláshely, hanem egy igazi gyöngyszem a lenyűgöző környezetben. Ideális választás mindazoknak, akik Mosonmagyaróvár közelében rendezvényeket terveznek.

 

Kérj ajánlatot, ha családi rendezvényhelyszínt keresel Mosonmagyaróvár térségében!


Ajánlatkérés

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.


 

Dunaparti családi rendezvényhelyszín Mosonmagyaróvártól 5 km-re, Halászin

Halászit gyakran emlegetik a Szigetköz kapujaként, egy olyan varázslatos kirándulóhelyként, amelynek közvetlen elhelyezkedése a Duna partján még különlegesebbé teszi a Regia Panziót. Ha pedig olyan természetközeli, rendkívüli csalási rendezvényhelyszínt keresel Mosonmagyaróvár közelében, ami feledhetetlen élményeket nyújt számotokra, akkor itt a helyed! A Regia Panzió és Családi Rendezvényhelyszín Mosonmagyaróvár/Halászi tökéletes választás azok számára, akik egyedi, személyre szabott és lenyűgöző rendezvényt szeretnének szervezni!

Az exkluzív rendezvénytermünk és a festői kertünk ideális helyszínt nyújtanak esküvők, születésnapok, céges rendezvények és más ünnepi alkalmak számára. A kerti teraszunk pedig lenyűgöző Duna-parti panorámával rendelkezik, ami még emlékezetesebbé teszi az eseményeket.

Egy családi rendezvényhelyszín Mosonmagyaróvár mellett, Halászin egy meghitt környezettel szolgál rendezvényed számára, ami garantálja, hogy a család minden tagja kipihenhesse fáradalmait, miközben jól szórakozik szeretteivel.

 

Családi rendezvényhelyszín Mosonmagyaróváron és rengeteg látnivaló a Szigetközben

Szigetköz kiindulópontjaként Halászit tekinthetjük, amit sokszor neveznek a Szigetközkapujának is, hiszen innen minden látnivalót a környéken könnyen megközelíthetünk. A Regia Panzió, mint családi rendezvényhelyszín Mosonmagyaróvár mellett közvetlenül, rengeteg kikapcsolódási lehetőséget is kínál. Fedezzétek fel a csodás Szigetközt biciklivel vagy gyalogtúrákon, a szerte ágazó által-ereket pedig vízitúron kajakkal vagy kenuval. 

Programokról bővebben itt olvashatsz.

 

Családi rendezvényhelyszín Mosonmagyaróvár mellett, Halászin a’la carte étteremmel

A Regia Panzió egy különleges rendezvényhelyszín Halászi mellett, Mosonmagyaróvár közelében, ahol nem csupán a ceremóniát és az esküvői fogadást, hanem teljeskörű rendezvényszolgáltatásainkat is igénybe lehet venni. Éttermünk garantálja rendezvényedhez az ínycsiklandó ételeket, de ha szeretnél többet megtudni az éttermünkről, akkor kattints IDE.

 

Dunaparti, festői panoráma, nyugodt környezet, csodás természet. Ha neked is tetszik mindez, akkor kérj tőlünk ajánlatot még ma rendezvényed megszervezéséhez!


Ajánlatkérés

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 
Cookie Accepting
Kapcsolat