Céges rendezvényhelyszín Mosonmagyaróvárhoz közel, Halászin

HU EN

Céges rendezvényhelyszín Mosonmagyaróvárhoz közel, Halászin

Egy remek rendezvényhelyszínt kerestek egy céges rendezvényhez rengeteg szórakozási és kikapcsolódási lehetőséggel? Már meg is találtátok a tökéletes céges rendezvényhelyszínt Mosonmagyaróvárhoz közel, Halászin! Ismerjétek meg a Regia Panzió és Éttermet!
céges rendezvényhelyszín Mosonmagyaróvár/Halászi

Regia Panzió és Étterem – Céges rendezvényhelyszín Mosonmagyaróvár mellett, Halászin

A csapatépítő programok és céges rendezvények rendkívül fontosak a modern üzleti környezetben. Ezek az alkalmak lehetőséget biztosítanak a vállalatok számára, hogy erősítsék a csapatmunkát, építsék az üzleti kapcsolatokat, és fejlesszék a munkatársak készségeit. Azonban a különféle vállalati eseményekhez elengedhetetlen a megfelelő vállalati rendezvényhelyszín kiválasztása.

A Regia Panzió egy festői környezetben helyezkedik el Halászin, a Szigetköz kapujában, közvetlenül a Duna partján.

Elhelyezkedésének köszönhetően rengeteg kikapcsolódási is szórakozási lehetőség is megtalálható a környéken, amelyek remek lehetőségként szolgálnak akár csapatépítés szempontjából is. Mindemellett exkluzív rendezvénytermünk biztosítja a különböző céges rendezvényekhez, konferenciákhoz a tökéletes helyszínt. A panzió maximum 75 fős befogadó képességű, a rendezvények lebonyolításában pedig szívesen segítkezünk!

Minden munkatársunk elkötelezett abban, hogy minden rendezvényt sikerrel zárjunk, ezért mind szakácsaink, felszolgálóink, és a szállodai személyzet is gondoskodik arról, hogy minden megvalósulhasson, amit elterveztetek a céges rendezvényre. 

 

Céges rendezvényhelyszín Mosonmagyaróváron megannyi programlehetőséggel

Ha olyan céges rendezvényhelyszínt kerestek Mosonmagyaróvár közelében, ahol több szórakozási lehetőség is áll rendelkezésetekre, az egyébként is népszerű úti cél, Szigetköz, remek választás lehet számotokra. Nem hiába kedvelik a térséget az aktív kikapcsolódásra vágyók, hiszen a környék vadregényes tájai remek szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket kínál. 


A Regia Panzió és Étterem közvetlenül a dunaparton található, így nyáron közvetlen csatlakozása van a szabadstrandhoz, de nem csak nyáron vannak erre jó programok, nézzük mikben lehet még részetek, ha a céges rendezvényhelyszínt Mosonmagyaróvár mellett, Halászin választjátok ki:

-    Két keréken a Szigetközben, könnyen felfedezhetitek a környéket és különleges túrákhoz, mint a Csillagtúra is csatlakozhattok
-    Sétahajózásra is indulhattok
-    Ha szeretnétek aktívabban tölteni az időt, akkor érdemes vízitúrára indulnotok egy-egy kajakkal/kenuval
-    Gyalogtúrák keretein belül pedig tesztelhetitek egymás tájékozódási képességeit
-    Ha pedig az este fáradalmait pihennétek ki, több termálfürdő is található a környéken.


 

Céges rendezvényhelyszín Mosonmagyaróvár mellett, Halászin 

A Regia Panzió, mint céges rendezvényhelyszín Mosonmagyaróvár közelében elhelyezkedő Halászin található, és nemcsak lenyűgöző szolgáltatásokkal és gyönyörű környezettel rendelkezik, hanem kifejezetten ideális cégek számára. A vállalatok számára fontos lehetőségeket kínál az üzleti események, konferenciák és csapatépítő programok lebonyolítására. A panzió elhelyezkedése kiváló, közvetlenül a Mosoni-Duna partján található, így páratlan kilátást nyújt mind a panzióból, mind pedig a teraszról.

A céges rendezvények megszervezése során fontos szempont a kényelem és a funkcionalitás. A Regia Panzió különféle térrendezési lehetőségeket kínál, hogy megfeleljen minden igénynek. A modern és jól felszerelt rendezvényterem alkalmas konferenciák, prezentációk és üzleti találkozók számára, míg a tágas és hangulatos kerti terasz tökéletes választás lehet a csapatépítő programokhoz vagy a lazább üzleti összejövetelekhez.

Emellett a Regia Panzió kiváló étteremmel is rendelkezik, ahol ízletes fogásokat kínálnak, amelyek garantáltan felejthetetlenné teszik a vendégek számára az eseményt.
 

Céges rendezvényhelyszín Mosonmagyaróvár közelében, Halászin, a festői Szigetköz kapujában. Foglald le a panziót akár zártkörű rendezvényre, csupán ennek az űrlapnak a kitöltésével!


Ajánlatkérés

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 
 
Cookie Accepting
Kapcsolat